fbpx

Veel gestelde vragen

Op deze pagina staan onze veel gestelde vragen gemeld. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, waarna wij zullen proberen uw vraag zo volledig mogelijk te beantwoorden.

Wat is de levertijd?

De levertijd van een product staat altijd vermeld op de productpagina. Deze is doorgaans 1 tot 3 dagen. De artikelen die bij ons op voorraad liggen kunnen supersnel bezorgd worden.

El Suvon houdt beperkte voorraad om de kosten en daarmee de prijs voor u laag mogelijk te houden. Daarnaast kan het voorkomen dat de levertijd van een product langer is, als deze bijvoorbeeld nog geleverd moet worden is ons magazijn door de fabrikant. Wij brengen u op de hoogte van de langere levertijd. De levertijd is afhankelijk van wie je bestelling bezorgt DHL of PostNL.

Mijn bestelling is niet bezorgd?

Wij doen ons best ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd geleverd wordt. In enkele gevallen pakt het helaas niet uit zoals we zouden willen. Wanneer je bestelling niet is geleverd op het verwachte bezorg moment, kan je een aantal zaken controleren:

  • Heb je een Track & Tracé code ontvangen in de verzendbevestiging? Controleer dan via deze link of de leveringstijd mogelijk is verschoven.
  • Controleer of het bezorgadres dat je hebt ingevuld wel klopt.
  • Kijk je in brievenbus of je een ‘niet-thuis bericht’ hebt ontvangen. Het kan namelijk voorkomen dat de bezorger langs is geweest op een moment dat je niet thuis was.

Mocht het hierna nog steeds niet duidelijk zijn wanneer je bestelling bezorgd wordt, neem dan contact op met Info@elsuvon.nl

Moet ik de producten laten installeren door een loodgieter?

Wij raden u sterk aan om een erkende installateur te raadplegen voor de installatie van uw aangekochte producten. Indien u het laat uitvoeren door een niet-erkende loodgieter loopt u enig risico.

Hoe maak ik Sanitair schoon?

Gebruik geen agressieve chemicaliën of schoonmaakdoekjes met een ruw oppervlak zoals schuursponsjes.

Gebruik een zachte/ microfiber doek met warme water en zeep om je mar zwarte producten schoon te maken.

Op deze pagina vind u onze veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Voel u zich zo vrij om contact met ons op, waarna wij zullen proberen uw vraag zo volledig mogelijk te beantwoorden.