fbpx

Informatie rondom Retour & annuleren

Op deze webpagina verzien wij u van informatie rondom retour & annuleren. Heeft u vragen dan kunt u terecht bij veel gestelde vragen, anders kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen over een retour & annuleren van uw bestelling.

Annuleren.

Je kan ten alle tijde jouw bestelling annuleren. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We gaan dan de bestelling voor je annuleren.

Wanneer de producten nog niet verzonden zijn kunnen wij direct jouw betaling restitueren.

Retour

Na het ontvangen van het pakketje heeft u de mogelijkheid om de artikelen samen met retourformulier binnen 14 dagen terug te zenden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Gebruik daarvoor het retourformulier onderaan deze pagina.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Retourvoorwaarden:

  • Producten die speciaal voor u gemaakt of besteld zijn kunnen niet geretourneerd.
  • De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. (Indien aanwezig).
  • Het artikel zit in de originele verpakking onbeschadigd.
  • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. El Suvon raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel indien gewenst via aangetekende post te doen.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
  • Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen aan u terug te sturen en u de verzendkosten in rekening te brengen.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen propleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@elsuvon.nl of WhatsApp: +31 85 301 5953. Wel draag je zelf de kosten voor de terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.